Sekretesspolicy

Personuppgifter
Atwrk AB (Atwrk) levererar en plattform som hjÀlper nyanlÀnda och andra som tidigare inte jobbat i Sverige eller bott i hyresrÀtt att trÀna pÄ och förstÄ spelreglerna och de oskrivna reglerna pÄ bland annat arbets- och bostadsmarknaden.
Organisationsnummer: 559030-0496
Postadress: Kokerigatan 3, 671 60 Arvika
E-postadress: [email protected]

Anledning till att personuppgifter sparas
Atwrk lagrar uppgifter för att anvÀndarna ska kunna logga in och genomföra sina tester. Atwrk har inget eget intresse i personuppgifterna utan dessa lagras Ät de kunder som anvÀnder Atwrks plattform.

Vi behandlar dina personuppgifter med stöd av ditt samtycke. Du kan Äterkalla ditt samtycke lika lÀtt som du lÀmnande det genom att kontakta oss.

Typ av personuppgifter som sparas
VÄrt mÄl Àr att spara sÄ fÄ uppgifter som möjligt, vi sparar dÀrför endast förnamn, e-postadress samt testresultat.

Vem hanterar personuppgifterna?
AnstĂ€llda hos Atwrk har tillgĂ„ng till uppgifterna för att t.ex. söka kontakt vid eventuella frĂ„gor eller hantera olika typer av Ă€renden som rör tjĂ€nsten. De administratörer som Ă€r utsedda av kunden kan se sina respektive gruppers anvĂ€ndare. Även vĂ„ra externa leverantörer har pĂ„ olika sĂ€tt tillgĂ„ng till uppgifterna.

Externa leverantörer
GleSYS – VĂ„r leverantör av servrar, stĂ„r för drift och lagring av vĂ„ra tjĂ€nster och lagrar dĂ€rmed personuppgifter i servrar och loggar.
Binero – Hanterar vĂ„r e-post och lagrar dĂ€rmed de eventuella personuppgifter som kan ha skickats till oss via meddelanden.
Bacill – Utvecklar vĂ„ra tjĂ€nster och har dĂ„ tillgĂ„ng till kodbaserna samt innehĂ„llet hos de övriga externa leverantörerna.
Neatbit – Utvecklar vĂ„ra tjĂ€nster och har dĂ„ tillgĂ„ng till kodbaserna samt innehĂ„llet hos de övriga externa leverantörerna.
Postmark – StĂ„r för e-postutskick i form av inbjudningar, Ă„terstĂ€llning av lösenord m.m. och lagrar dĂ€rmed e-postadresser och namn.

Hur lÀnge uppgifterna sparas
AnvÀndarens uppgifter sparas tre Är efter det datum dÄ Atwrk inte lÀngre Àr leverantör till kunden som bjudit in anvÀndaren.

Tagna sÀkerhetsÄtgÀrder
All trafik mellan anvÀndare och vÄra applikationer Àr krypterad. Lösenord krypteras med en en-vÀgs-algoritm och kan inte avkrypteras.

BegÀran om redigering och borttagning
Alla anvĂ€ndare har rĂ€tten att begĂ€ra utdrag av sina uppgifter, fĂ„ sina uppgifter redigerade eller helt borttagna frĂ„n vĂ„rt system. Detta görs genom att kontakta oss via e-post till [email protected]

FrÄgor och funderingar
Vi vĂ€lkomnar alla frĂ„gor som rör vĂ„ra tjĂ€nsters hantering av personuppgifter och integritet. Kontakta oss via e-post pĂ„ [email protected]

Du har rÀtt att framföra klagomÄl hos Datainspektionen, som Àr den myndighet i Sverige som utövar tillsyn över hur vi som företag följer lagstiftningen.

logo_kstad
logo_edakommun-logo
logo_boab-logo
logo_foretag-logotyp
logo_arvika-logotyp
logo_stiftelsen
logo_liveside
logo_HGF
logo_varmtsm

@wrk AB
Besöksadress: Kokerigatan 3, 671 60 Arvika
Postadress: c/o Karlstads BusinessCenter
Box 2050, 650 02 Karlstad
E-post: [email protected]

Innehar F-skatt
Organisationsnummer: 559030-0496

6

Copyright © @wrk 2021